Gomorron!

Jepp, det är seriöst godmorgon för mig.. Jag har vaknat mellan nio & tio varje dag, rätt länge nu. Men idag skulle jag tydligen sova till HALV TVÅ? What? Jag var inte ens vaken speciellt länge.. Vaknade till av att de ringde, men telefonen dog, och nu hittar jag inte laddaren.. Hmm.. Jag ska gå och söka den nogrannare alldeles strax!


Jag har iaf precis käkat lite godis, men måste nog gå och äta lite riktig frukost känns det som :)

Måste nog ändå ta och göra lite grejs idag.. Tänkte fara och hämta mina sista saker i förrådet på 37an. Vet inte om jag hinner med allt dock.. Men kanske de mesta :)

Nu kaffe & macka time!




Hahahahahahhaa

Try JibJab Sendables® eCards today!

Xenas valp Issie :)

GUD SÅ BEDÅRANDE!!! <3

Onsdag idag va?

Nu går jag och gör i ordning en kaffekopp, sen ringer jag Sophie Wendleman och hör om hon fortfarande ska med på stan. Sen drar vi :) Linus bara tjatar och tjatar!


Tack och hej för mig

Lill lördag!

Kom precis hem från stan! Gick en sväng med mysan och inhandlade lite sånt där "Måste ha" stuff!.. Gick förbi carlings och sökte praktik, och bemöttes av en trevlig prick. Men dock, som på alla andra jäkla ställen, är det ju fullt. Men han tyckte att jag skulle komma in med ett cv iaf! Så det var ju något positivt iaf :) Gick även in på gina tricot men butikschefen var inte där, som vanligt när jag ska gå in och fråga ;)

Men men, vi får se.. Jag måste ha nånting NU! Jag blir tokig av att bara sitta hemma alltså. Rastlösheten from hell..

Iaf så fick jag ett superbra sms som MADE MY DAY! :D Ska inte säga vad, ni får vara lite nyfikna.. (dom fem som läser min blogg ;) hehe.. hell yeah!


Nu ska jag spela lite free realms med soffipropp, sen vet jag inte riktigt :) Försöka göra något vettigt och möjligtvis hjälpa linus och tommy att beställa nå coola halloween dräkter ;P


But now, TIME TO PLAY! ;D


Btw, har fått en egen spotify användare nu av amanda! WIIHOOO! Nu slipper jag snåla på linus :P

Just let your love flow!

 

Just let your love flow like a mountain stream
And let your love grow with the smallest of dreams
And let your love show and you'll know what I mean it's the season
Let your love fly like a bird on the wind
And let your love find you to all living things
And let your love shine and you'll know what I mean that's the reason

 

 

Den här låten gör mig lycklig! Kan ha den på repeat i en timme, utan problem! :]

Idag känner jag mig på superbra humör, mycket är väl låten förtjänst ;) Jag har små städat lite och tänkte väl alldeles strax kasta på mig mitt andra ansikte, sminket, de vill säga.. Om jag hinner, de är frågan.. Mysan är påväg  hit nu, så det beror väl på hur länge jag fastnar här.

Det är svårt att digga och skriva samtidigt.. Haha!

 

Hälsade på mitt älskade hjärta för någon dag sen <3 Usch, obeskrivligt hur skönt det var att se henne.. Min lilla pajas!

 

Jaja, jag ska väl gå och fixa mig nu och se hur långt jag hinner.. Har fan bestämt mig nu för att jag, elin sanna nilsson, ska gå till frissan! :)

de ni!

 

Påtal om hår & sånt så färgare vi lill ängelns hår igår! :) Det blev superfint!!

 

Oj, nu kom my!