Jesus skapar tro

Att tro - är att ta steget!
En cowboy i Arizona gav en gång den här beskrivningen av vad tro egentligen är.
Tro, sa han, det är som att stå på kanten till Grand Canyon i Arizona. Vid dina fötter så finns det ett stup på 500 meter. Medan du står där och beundrar naturens under börjar skogen brinna runt omkring dig. Vinden blåser mot dig och du upptäcker att alla möjligheter att komma därifrån är avskurna.
Brandrök fyller Grand Canyon. Du kan inte längre se dess botten.
Du vet inte vad du ska göra. Plötsligt hör du en röst nerifrån.
Den säger "Du ska hoppa. Jag är här och tar emot dig." Du tittar försiktigt över kanten, men ser ingenting genom röken. En gång till hör du rösten "Ta bara ett steg över kanten, jag tar hand om dig"

Att ta steget, fast man inte kan se. Att ta steget utan bevis - bara i tro på den som ropar på dig - det är kristen tro.
Tron, det är att lita på Gud. Kunde jag bevisa allt, så vore det inte tro längre.
Tron är som kärleken. Du kan aldrig bevisa att du älskar någon.
Bara ge och ta emot kärlek.



Vad hände?

Som jag nyss sa på facebook, Jag har förlagt min kaffekopp... förvirrande.. mycket förvirrande.. + 20 i handikapp för vänster öga som inte jobbar som den ska än... damn you dirrrt, damn you!


Gjorde mig i ordning för att gå och lägga mig igår.. Vart rätt sent, och jag satt i soffan och tittade på CSI och tänkte "hmm.. ska jag orka tvätta bort sminket?" ,.- Lite sådär som att jag redan hade bestämt mig att jag inte skulle göra det.. Men då tog jag mig själv i kragen och gick och gjorde det.. Tyckte jag var as smart som kom på att blöta en bomullstuss och bara dra mot ögonfransarna.. Hmm..pyttsan.. Antingen var jag pinsamt klantig eller så var det helt enkelt ingen bra idé.. För det var ju då jag fick skräpet i ögat.. Och som jag stod och petade!!

....46 minuter senare kändes det nästan värre.. Så jag insåg att det var dags att lägga ner..
Så det gjorde jag.. imorse när jag vaknade såg jag lite halvt humoristisk ut.. haha.. Hängöga..

TANDLÄKAREN:

Hade tid hos tandis 10:50.. Emma följde mig dit och vi for väl där kring 20 i :) Det går ju nämligen så fort när man bor så nära... Men så skulle jag väl inte ha tänkt antar jag... med tanke på att det var krig på parkeringen!

Om ni tänker er kvinnor i en klädesbutik med 70 % REA på allt.. SÅ såg det nämligen ut.. Alla var galna och körde åt alla olika håll.. Jag såg min plats!... stod och väntade på att få köra in.. OCH VAD HÄNDER? Kärringsatan bakom mig kör förbi brevid mig och tar platsen! .. O.o

HÖLL PÅ ATT SVIMMA!..

Vem gör så?.. Aja, försökte hålla lugnet.. Fastän klockan hade hunnit bli 10:58..

Det var väl meningen på något sätt.. Vilket vet jag inte, men ingen idé att försöka komma på det nu :)




OWL CITY - FIREFLIES

 

 

Jag undrar hur många gånger jag spelat den här nu under min storstädning :)

Jag har hunnit med massor.. Toan, vardags, hallen och köket :) Inte sovrummet totalt.. Men nära ;)

Har skrubbat alla skåpar och rör och ja ni.. ALLT :D Till och med i kylskåpet.. Handlat, skurat, dammtorkat osv.. I can go on!

Jag hade tänkt köpa en till växt idag.. men jag blev för snål... typiskt..

Nä, nu ska jag söka upp den där fördömda kaffekoppen och göra mig redo inför Hannas samtal. Vi ska ut på prommis, destination STRÖMLIDA! - här ska busas!