Tisdag, alldeles strax Onsdag! ;D

Ja vad säger man!
Idag har i stort sett bara suttit i bilen.. fan va less man är.. haha! (:

Dagarna bara går & går, men det börjar närma sig sitt slut.. STUDENTEN! Guu va lycklig jag kommer att vara ;P No more school! Jag längtar!


Imorron är en jobbig dag.. Måste seriöst upp sju.. Jag känner att jag inte kommer att göra det.. men jag MÅSTE!,.- måste ställa in mig på att jag ska göra det,. så jag verkligen GÖR DET!
Kan tänka på att vi är lediga torsdag och fredag såå.. hihi !

Johan yrar en massa om att vi inte har någon apu, men att vi ändå har det.. Och att det bara är en vecka kvar, alltså två dagars APU,. hmm.. han förvirrar mig! Extremt!
Nu fick jag allting förklarat..

Du lyser upp min dag! (:


GODNATT!

STOCKHOLMIA!

Nu sitter man i skolan och degar, vill bara tillbaka till stockholm, hela tiden! Fan så skönt det var att få komma bort, och roligt hade vi !
Helt sjukt! Men snart är sommaren här och jag och sara kommer att gilla läget ;D Gud så skönt att vakna upp på ostronstigen 18, väcka sara med en liten puss på pannan kanske, säga; DET ÄR VÄRSTA SOLIGT UTE!,.- Gå upp, göra en grymt perfekt frukost, sen ut på altan och PRESSA!
Sen om suget talar kanske ett vinglas! Jaa.. det låter helt perfekt! Sen blir det att jobba lite så man har lite cash...
Åh, nu peppade jag upp mig själv totalt... Men roligt blir det iaf.. men det är ju så "länge" kvar ! ! ! !


Helt klart värt vartenda öre och tid! :) Jag gör om det när som helst ;P

Nä nu måste jag nog seriöst försöka göra någonting, men jag har ingen bok och jag vågar inte säga nått... För det var jätte länge sen jag hade med den! Får göra allt hemma, så imponerar jag ; )


Du gör mig glad..




Säääraa är min STJÄRNA ! *


Puss hejs!