jisses!

Det är helt sjukt hur glad jag blir av dig!,.  det känns så rätt.. jag hoppas att allt löser sig.. för så glad som jag blev av att du sa det där, är sjuuuuuuuukt.. jag fattar inte ens hur JAG känner så som jag gör... helt tokigt.. .men det är väl på grund av att du är den du är ^^,

du lyser himlen där jag går, söt jävel!

aja?

dumma jäkla skit låt som fick mig på "fel" bana... Man vet ju aldrig..Tur att det kom en förklaring sen så man kan lugna ner lill hjärtat : ) Nu vet jag vad jag känner.. och det gör mig både glad & lessen... Hmms.. Jobbigt?
Ja, man undrar ju hur saker och ting ska sluta.. sånt skrämmer mig, att inte veta... jag hoppas såå! jag hoppas allt löser sig..

aja.. man kan ju inte veta hur saker slutar, och det blir ju till att vänta och se.. Men hoppet kan man alltid ha uppe! Och definitivt tro på det man känner. Ska det vara så, blir det så!

Konstig känsla

Det är svårt att kontrollera sina känslor, och vad har man egentligen för känslor? Jag kan inte förklara. Inte ens för mig själv. Varför blir jag så glad? Det var längesen jag hade den slags närheten och kanske beror det på det.
Men just det där att jag blir så himla glad!! Allt känns som förr, och tror att det gör mig väldigt glad också, så det kanske bygger på hela grejen? ...
Nu ställs jag inför olika val, och vet ärligt inte riktigt vad jag ska välja? Jag känner själv att jag måste följa mina känslor, men det blir inte alltid rätt, inte ofta, ska man väl säga... Men vad gör man om man aldrig försöker? Då står man bara där och får aldrig veta ifall det skulle ha funkat eller inte.
Jag tror även att mycket hänger på att jag är less på att vara själv, och vill verkligen  ha någon att dela vardagen med, visst, det är helt okej att vara själv ett tag... och självklart har jag mina vänner, som är det bästa jag vet.. och jag tror inte dom förstår egentligen hur mycket jag verkligen älskar dom.. Men det är inte samma närhet..
Jag har en dröm, och skulle den gå i uppfyllelse skulle jag nog vara världens lyckligaste människa ;D



Annars har dagen varit en av de bästa, på länge ^^,