En sån dag!

Jag har precis kunnat slappna av! Idag har jag fan i mig hållit igång!
Jobbade till tidiga tvåtiden tror jag det var, vi blev klara ganska fort.. Sen for jag raka spåret hem och ut med min lilla påhälsning Tindra.

Springer och tar en bild! =)



Hmmss.. Närkontakt av den håriga delen av min soffa... Det var faktiskt det enda jag inte kunde göra idag i min storstädning.. Det var att damsuga soffan.. Jag hittade tamää tusan inte det speciella "soffskaftet"... Det var lite trist...
Ska söka, ska söka!



Där är dom båda,.- Vi har till och med hunnit vara förbi hos pappa & busat OCH käkat tacos!.. Mums.. Tack pappis <3

Nu ska jag springa iväg och blossa i mig en cancerpinne.. Dåligt jag vet.. Undra hur många dåliga saker jag gör varje dag.. Som är dåliga för mig själv det vill säga.. haha! Ajja!

En sak till vill jag säga innan jag går..

GRATTIIS EMMA TILL KÖRKORTET!


Nya bloggtider!

Nu har Emma ÄNTLIGEN bytt min robotblogg till en blogg jag faktiskt kan använda! Jag måste erkänna att det där med att fixa till med massa krusiduller och dylikt är verkligen inte min grej. Haha. Jag vet inte hur det skulle sluta ifall jag ens försökte.
Från första början var det egentligen meningen att det här skulle vara en "skriva av mig" sida som ingen visste om, därav de andra gamla inläggen. Men nu är det Nya bloggtider i Elin Sanna Nilsson liv!

Jag har blandannat kommit på en idé att lägga upp lite kläder jag tänkte sälja.. Stod med en sopsäck i handen och grubblade länge och fan alltså.. Jag kunde inte kasta skiten.. Det är ju fina grejer!! Tänkte att jag säkert kan glädja någon där ute och själv tjäna en slant ;) Det ligger ju inte i det att jag inte vill ha kvar allt, utan det blir aldrig så jag har det och varför då inte låta någon annan göra det istället? Smart smart! Enligt mig, de vill säga =)

Det kommer inom kort iaf!

Jag håller på att städa som en galning... Tänkte damsuga nu alldeles strax.. Emma sitter i sängen och leker med min hund med en kork? ,.- Jag hör henne ropa "-Vart är Bobben?? Vart är bobben Xena??" Jisses.. Tog mig ett tag innan jag förstod allt. Men kvinnan har ju döpt korken till Bobben? No comments ;>



Jag kastar in en bild på Xena & hennes bästis Keya, för att ni ska veta hur min dyrbara älskling ser ut!
Xena, längst till vänster (=

Nu damsuga, sen statoil!